Meny

Tilltugg och smårätter

Rotfruktschips 45 kr

Marconamandlar 35 kr

Oliver - Italienska Nocellara 35 kr

Oliver - Franska Lucques från Languedoc 40 kr

Filetes de Anchoa - serveras med bröd och citron 85 kr

Boquerón al Vinagre - serveras med bröd och citron 85 kr

Chark - Kockens val av charkuterier 135 kr

Ost - Urval av ostar ifrån Hugo Ericson 135 kr

Mat

På Jesper gillar vi smaker och att äta lite olika saker. Därför består vår meny av mellanrätter som är något mindre än en huvudrätt. Är du hungrig rekommenderar vi därför att du beställer något mer. Kanske dela med andra i ditt sällskap och prova flera olika rätter? Sharing is caring

Sashimi – Fröyalax, salladslök, gurka, picklad chili, sesamsojadressing, ingefärsmajo och koriander 155 kr

Råbiff – svenskt innanlår, picklad silverlök, sojapicklad shiitakesvamp, chilimajo och lotusrot 155 kr

Med tillägg av Pommes 185 kr

Avokadotartar – isad silverlök, sojapicklad shiitakesvamp, chilimajo och lotusrot (Vegan) 155 kr

Pumpa – Variation på pumpa, pesto, Macornamandlar och fetaost 135 kr

Pilgrimsmussla – Fräst grönkål, skaldjurssås, Macornamandlar och fänkålscrudité 155 kr

Hjortytterfilé – Saltbakad Rotselleri, syltade kantareller, rödvinscouli och grönkål 165 kr

Lammracks – Pumpapuré, rödvinssås, friterad ostronskivling och pistagenötter 175 kr

Ost och Chark – kockens val av ostar från Hugo Ericson Ost och 

ett urval av våra charkuterier med oliver, marmelad, fröknäcke 255 kr

Tarte FlambéeLöjrom, crème fraiche, pecorinoost, krispig grönkål och rödlök 165 kr

Tarte FlambéeChèvre, rödbetor, honung, valnötter 150 kr

Dessert

Tarte Flambée –  Nutella, bär, hackade hasselnötter och mynta 95 kr

Key Lime Pie – med bärkompott 75 kr

Chokladtryffel 30 kr

Vi har öppet för veckans lunch 11.30-14.30 Tisdag-Fredag.