Meny

SNACKS
Italienska Nocellara
Franska Lucques från Languedoc
Kockens val av charkuterier
Urval av ostar ifrån Hugo Ericson

På Jesper gillar vi att äta lite olika saker, därför består vår meny av mellanrätter som är något mindre än en huvudrätt. Vi rekommenderar därför att beställa mer än en rätt om man är hungrig. Kanske dela med någon annan i sällskapet, och smaka på flera rätter?

MAT
Fröyalax, salladslök, gurka, picklad chili, sesamsojadressing, ingefärsmajo och koriander
med blomkålspuré, vinkokt chorizo och friterad persilja
med svenska tomater marinerade i basilikavinägrett, hasselnötter, rökig olivolja och friterad grönkål
Svenskt innanlår, picklad silverlök, sojapicklad shiitakesvamp, chilimajo och rostad lök
Svensk ryggbiff marinerad i soja, lotusrot, grönkålschips, sojapicklad shiitakesvamp och chilimajo
med säsongens tillbehör
kockens val av ostar från Hugo Ericson Ost och ett urval av våra charkuterier med oliver, marmelad och fröknäcke
Gotländsk grön sparris med mandelpesto, hackade mandlar, parmesanchips och citron
Löjrom, créme fraiche, pecorinoost, krispig grönkål och hackad rödlök
Chèvre, rödbetor, honung, valnötter
Kronärtskocka, marconamandlar, grönkålschips, äpple (Veganrätt)
DESSERT
kompott med kardemummacrunch, vit choklad och vaniljkräm