Meny

På Jesper gillar vi att äta flera olika saker, därför består vår matmeny av mellanrätter som är lite mindre än en huvudrätt. Vi rekommenderar därför att man tar två rätter per person.

MAT
Kockens val av charkuterier
Kockens val av ostar från Hugo Ericson Ost och ett urval av våra charkuterier med oliver, marmelad och fröknäcke
Apelsinmarinerade gulbetor, råhyvlade minipolkabetor, saltrostade hasselnötter, grönkål och apelsinvinägrett
Svenskt innanlår, picklad silverlök, sojapicklad shiitakesvamp, chilimajo och rostad lök
Tonfisk, salladslök, gurka, picklad chili, sesamsojadressing, ingefärsmajo och koriander
Svensk ryggbiff marinerad i soja, lotusrot, grönkålschips, sojapicklad shiitakesvamp och chilimajo
Med säsongens tillbehör
Ungsbakad pumpa, bakad lök, pistagepesto, fetaost, pistagenötter och vattenkrasse
Löjrom, creme fraiche, pecorinoost, krispig grönkål och hackad rödlök
Det vi tycker är gött just nu, fråga servicen vad som serveras just idag
SÖTT
Hasselnötskaka, rostad kokos och chokladkräm
Appelkompott med kardemummacrunch, rostad vitchoklad och vaniljkräm